Heste er nogle fantastiske dyr, både deres personlighed og elegance gør at vi forelsker os i dem, men at se dem presse deres krop til det yderste med en kusk på ryggen er også en fangende oplevelse.

Heste konkurrerer i mange forskellige discipliner, lige fra de mere kendte discipliner som dressur og spring som ofte ses i Danmark, eller hestevæddeløb i England, til de mere ukendte i USA hvor heste også bruges til at konkurrence i barrel racing, oversat til “tønde race” på dansk.

Der findes som sagt et utal af konkurrencer der inkludere heste, men i denne artikel ser vi nærmere på hestevæddeløb. En sportsgren som er blevet opfundet af en meget specifik årsag, nemlig til at give folk et interessant løb at spille på, og det er vel nok de færreste fans af hestevæddeløb som ikke spiller på løbene. Hvis du godt kunne tænke dig at lære mere og hestevæddeløb og hvad der er vigtigt at huske på inden du placere dit væddemål, så er her et par gode tips.

Vælg dine løb

Find løb hvor du har kendskab til hestene, eller har mulighed for at få indblik i hestenes færdigheder, konkurrenceevne og deres nuværende form. Det er vigtigt du ikke blot spiller på et tilfældigt løb fordi det er det eneste løb der er tilgængelig. Så hellere brug tiden på at forberede dig til det næste løb, den tid investeret i at forberede dig kan vise sig at være mange tusinde kroner værd.

Budget

Det er vigtigt at du ligger et budget for din spille strategi, og endnu vigtigere er det at det budget består af penge du kan tabe. Det er aldrig sjovt at tabe på sine væddemål, men det sker for selv den bedste, og så er det rigtig vigtigt at du kun spiller med penge som du godt kan leve foruden.

Formålet med et budget er at du skal være i stand til at tabe et par væddemål, men stadig have budget tilbage som kan bringe dig op igen når heldet vender og du begynder at vinde. Derfor er det vigtigt at ligge et budget, følge det, og som udgangspunkt aldrig spille for mere end 25% af dit budget på en enkelt væddemål.

Et løb, et væddemål

Hvis du virkelig gerne vil score en stor jackpot, så kan det være meget fristende at ligge et par løb sammen og akkumulere væddemålene. Så kan du vinde rigtig, rigtig mange penge, men det kræver også du rammer flere forskellige vindere på samme kupon, noget som er rigtig svært, og ofte vil vise sig at være en dårlig ide der kan koste dig dyrt. Undgå fristelsen og øg din chancer for at tjene penge, ved at spille hos Unibet Sport.

Favoritten vinder ikke altid

Nogle gange kan det være en fantastisk ide at spille på en overraskelse, de sker hele tiden og kaster en stor belønning af sig. Oddset på en overraskelse kan nogle gang være enorme, men det er vigtigt kun at spille på overraskelsen når du har en retfærdiggøre det ud fra dine indsigter. Det kan godt forekomme at et odds er så stort, at selvom chancen for at den heste vinder er meget lille, giver det matematisk mening at spille et mindre beløb alligevel, fordi der trods alt altid er en chance for at en af de mindre favoritter vinder.

Spil online

Har du ikke mulighed for at se løbet og spille direkte på væddeløbsbanen, så er den næst bedste mulighed at spille online, hvor du også har mulighed for at se løbet live. Online vil du være i stand til at spille på hestevæddeløb hele verden over, og du vil finde odds lige så gode online som på selve væddeløbsbanen.